Ekpertiza jonë

& Eksperienca

 
-: Ne ofrojmë një shërbim ushtrimi që ju përshtatet të gjitha llojeve të organizatave dhe biznesit, dhe do të punojmë bashkërisht me ju për të dizajnuar shërbimin sipas nevojave tuaja.

Ofrimin e zgjidhjeve të sigurisë që e bëjnë jetën tuaj më të lehtë

SHËRBIM TË SIGURIMIT MË TË LARTË ME ÇMIMET MË TË LIRA

Sistemi CCTV

CCTV (Closed Circuit Television) konsiderohet si metoda më efektive për reduktimin e krimit.

QENDRA E KONTROLLIT

Monitorimi nuk është thjeshtë mënyra më moderne e mbrotjes së pronës tuaj,por është gjithashtu edhe më e lira dhe më efikasja.

On-Site Security

Enim ad min venia quis nostrud citation exa commodo consequat duis aut irue dolor reprehen derit in voluptate velit

MBROJTJE E AFËRT FIZIKE

Rojet e Nderit në mënyrë efektive integrojnë një gamë të gjërë burimesh dhe ekspertize për të ofruar zgjidhje unike.

VLERËSIMI I KËRCËNIMEVE

Procesi jonë i vlerësimit të kërcënimeve konsideron spektrin e plotë të kërcënimeve (p.sh. natyral, kriminal, terrorist, aksidental)

SIGURIMI I TUBIMEVE PUBLIKE

Të organizon një ngjarjeje zakonisht është një ankth. Ekzistojnë shumë faktorë që duhet të konsideroni një ngjarje të suksesshme.